COACH THEMA’S

Authentiek Leiderschap

Er wordt veel van u verwacht, maar het is eenzaam aan de top. Wie kan ik vertrouwen? Wie zijn loyaal als het erop aan komt? Wat mag ik van anderen verwachten, hoe stuur ik, neem ik beslissingen die gedragen worden? Wanneer ben ik succesvol?

HuntingDay biedt u een nieuw perspectief. Op uzelf, uw omgeving én uw relatie met deze omgeving. U herijkt uw kernwaarden en laat persoonlijke belemmeringen en schijnbare onmogelijkheden los. U gaat bewuster waarnemen wat de omgeving te vertellen heeft. U laat zich niet verleiden tot aannames maar daagt deze juist uit. U gaat herontdekken wie u intrinsiek bent en over welke krachten u beschikt om dilemma’s naar uw hand te zetten en verantwoordelijkheid te nemen voor complexe beslissingen. Alleen of met de hulp van anderen: u heeft uw authentiek leiderschap uitgedaagd. (Noot: meerdaags programma, in het buitenland).

Passie en Inspireren

Uitgeblust thuiskomen, het leven is een sleur, waar haal ik de energie vandaan? Midden in het leven, kunt u kwijtraken wat uw passie is geweest, uw drang om dromen te verwezenlijken. Of heeft u misschien altijd iedereen een plezier willen doen? “Ga dat maar doen, want dat is goed voor je!” En heeft u zich dan nooit de vraag mogen stellen: ”wat wil ik zélf eigenlijk?”

Op jacht naar passie helpt u de waarde hiervan te voelen en de noodzaak ervan te hervinden. Leren doen wat u weer volop energie geeft in plaats van dat het energie kost!

Grensoverschrijdend

“Laat ik mij daar maar niet aan wagen.” “Dat kan ik nooit.” “Dat vind ik eng.” “Dat lijkt me helemaal niks voor mij.”

U kunt zich nog wel eens tekort doen als u uw eigen grenzen nooit verkent. Als u de aannames niet checkt. Hoe doet u dat dan? Hoe weet u wanneer u een grens benadert die u eigenlijk helemaal zelf heeft gesteld? In dit thema neemt HuntingDay u mee om ingebeelde grenzen te verkennen en te voelen zodat u in het vervolg weet hoe ver u maximaal kunt gaan.

Leren Profileren

Ja, ik had haast, dus vandaar dat ik even voordring, sorry hoor… Klopt ik ben te laat, maar had een heel belangrijk telefoontje… Fout gemaakt? Nee toch? Niemand weet ervan verder? OK, niet meer over praten dan… Wat doet u? Hoe gaat u hiermee om? 

“Geladen kernwaarden” is het programma waarin u leert nadenken over uw persoonlijke kernwaarden en beleeft welk belang ze hebben in uw leven. U gaat uw eigen kernwaarden laden, zodat niemand er meer aan kan tornen.

Leren stilstaan

U wordt opgeslokt door de dagelijkse bezigheden. U zou wel 24 uur per dag kunnen werken en dan is het nog niet af. U weet dat het goed is om af en toe stil te staan, maar wanneer maakt u daar nu echt tijd voor? Voor u het weet, bent u weer bezig met smartphone en laptop. Zelfs op de momenten die eigenlijk vrij zouden moeten zijn. Aan de stroom van activiteit komt geen einde. De enige manier om dit te stoppen is om zelf een fundamentele andere keuze te maken.

Durf uzelf over te geven aan reflectie, observeren, perspectieven leren, signalen benoemen, focus en omgevingsbewustzijn… Maar wél om deze skills vervolgens maximaal in te kunnen zetten.

Geladen Kernwaarden

Reflectie en contemplatie is een traject waarin u bij zichzelf te rade wilt gaan om levensvragen te kunnen beantwoorden.

U kiest er bewust voor om deze zoektocht in de natuur te ondernemen: in de wereld van de jacht onder leiding van een HuntingDay-coach. Dit traject kan net zo lang duren als u wenst, het is aan u om de intervallen tussen de coach-sessies te bepalen.

Voorafgaand aan deze outdoorcoaching worden tussen u en HuntingDay afspraken gemaakt op welke wijze de HuntingDay coach ondersteuning biedt en er wordt regelmatig geëvalueerd of de coach-sessies bijdragen aan de ondersteuning die, al dan niet concreet geformuleerd, geboden wordt.