OUTDOOR Experience

Tijdens een outdoor experience draait het om het meehelpen wild te bemachtigen. Jachtverhalen rond een kampvuur, een barbecue waarop u zelf een verse reebiefstuk mag braden, jagersbier en gloedvolle streekwijn. Na een intense jachtbeleving als spotter en drijver, komt alles samen… verbroedering.

HuntingDay organiseert voor echte mannen en stoere vrouwen een stevig gevulde jachtbeleving van 2 dagen met 2 overnachtingen in Duitsland . Back to basics, dat wel! Eigen tentje, alleen douchen met koud water, of gewoon eens even niet, maar wel met heerlijk eerlijke wilde spijzen en dranken.

Zeer ervaren jagers leiden u door de jachtwereld. Van aanzit, speuren en mogelijk  het verzilveren van kansen, tot driften door maïsvelden waarin wilde zwijnen en vossen flinke gewasschade aanrichten.

Echte jacht, puur vlees en aan het einde van de jacht schallen de jachthoorns bij het tableau, het eerbiedig vieren van “the circle of life”.

Uitdagend voor wie echt wil weten waar zijn wild vandaan komt, hoe moeilijk het is om het te bemachtigen en hemels lekker te bereiden. Bij voldoende animo, zal een keurslager meegaan. Hij leert u in een clinic hoe u wild in malse porties snijdt. En wie wil, kan natuurlijk ook wild mee naar huis nemen.

Bent u benieuwd naar wat HuntingDay voor u en uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact op met Martijn van Dooren op 06-42 23 34 00 of mail aan martijn@Hunting-day.nl.

De Jachtbeleving is een outdoor avontuur voor mensen die de jacht willen leren kennen en meemaken als verrijking van hun leven(ervaringen). Spoorzoeken, drijverstokken snijden, wild spotten vanaf een hoogzit, als drijver deelnemen wild opdrijven, wild schoonmaken, samen koken en eten: met de jagers mee, drie dagen mee de jachtwereld in.