INDIVIDUAL COACHING

Een directeur, bestuurder of CEO van een organisatie draagt een zware verantwoordelijkheid en krijgt vaak te maken met lastige vraagstukken en complexe persoonlijke kwesties. Met een ervaren coach van HuntingDay worden deze dilemma’s, overwegingen, twijfels en veranderingen gezamenlijk besproken terwijl u samen op jacht bent: door de complexiteiten van de vraagstukken te spiegelen aan elementen van de jachtwereld ontstaan nieuwe inzichten die resulteren in de beantwoording van de coach-vragen én onomkeerbare persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling.

Het executive coaching traject biedt u een veilige omgeving om te reflecteren en te leren. Het effect hiervan is dat u uw werkzaamheden beter overziet, weer verbinding met de mensen in uw organisatie krijgt en weer een inspirerend en succesvolle leider kunt zijn.

Na het concreet formuleren van uw vragen en doelen, wordt samen met een zeer ervaren coach van HuntingDay een maatwerk aanpak opgesteld die zowel tussentijds als aan het einde van het traject wordt geëvalueerd. Het Executive Coachingtraject wordt ingezet voor de duur van 1 jaar, maar kan langer zijn als u dat wenst.

Gedurende het traject neemt de Hunting Daycoach de deelnemer voor coach-sessies altijd mee op jacht. Het kan ook inhouden dat er meerdaagse sessies worden afgesproken, naar wens ook mogelijk in Duitsland.